Betul ke jalan aku pilih ni? 7:35 pm

Betul ke jalan aku pilih ni?

Salam. Aku isteri orang dan ada seorang anak. Masuk tahun ni sudah 6 tahun aku mendirikan rumah tangga dengan suami aku atas dasar cinta. D...
Iya atau tidak 7:28 pm

Iya atau tidak

Assalamualaikum. Hye.  Nama aku dora( bukan nama sebenar). Pertama sekali, aku ucapkan terima kasih kepada admin sebab siarkan confession a...
Anak Yang Tidak Didendangkan 7:23 pm

Anak Yang Tidak Didendangkan

Salam.. biarlah cerita diluahkan disini.. kerana tiada sapa sudi mendengar masalah aku. Aku adalah andartu yang tinggal bersama ibu bapa ...
Rasa Teraniaya 8:41 pm

Rasa Teraniaya

Assalamualaikum. Hai semua. Tak perlulah saya perkenalkan diri. Cukup sekadar tahu yang saya sekarang tengah belajar di tempat kemahiran se...
Bercinta Dengan Lelaki Muda 10:56 pm

Bercinta Dengan Lelaki Muda

Assalammualaikum, dan Hai kepada semua pembaca. Aku 24 tahun, bercinta dengan seorang lelaki 19 tahun, jadinya banyak jarak perbezaan umur ...
Berkat Doa Di Bulan Ramadhan 6:43 am

Berkat Doa Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum dan terima kasih kepada admin jika cerita aku disiarkan. Aku intro lah sikit ye. Nama aku Dayana(bukan nama sebenar) dan mer...
Balasan Menghambakan Ibubapa 6:30 am

Balasan Menghambakan Ibubapa

Saya Tina. Baru habis pantang bersalin anak kedua. Juga baru dibuang kerja serta merta semasa masih dalam pantang. Suami juga hanya tinggal ...
 Ayahku Jiwa Muda 6:21 am

Ayahku Jiwa Muda

Assalamualaikum pembaca sekalian hehe. Saya tertarik dengan confession Hinatachan tentang kesan anime. Di sini saya nak bercerita kisah saya...
Bermalasan di Aidilfitri 6:07 am

Bermalasan di Aidilfitri

Salam ‘alaik, selamat berpuasa kepada Admin IIUMC & para pembaca. Terima kasih juga sekiranya tulisan aku ni berjaya tembus untuk disiar...
4 Flat 10:25 pm

4 Flat

Assalamualaikum. Post ni aku nak share antara tips-tips yang kawan-kawan aku amalkan. Diorang ni memang superb lah. CGPA semua mantap-mantap...
This Newest Prev Post
 

Masukkan kata carian dan tekan Enter atau Go